CHP’Lİ MİLLETVEKİLİNİN ODASINDA DOLARLARLA DOLU MARKET POŞETİ BULUNDU!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TBMM'DE CHP’li vekilin odasında bulunan dolar dolu market poşetini, Ekrem İmamoğlu'dan Özgür Özel’‘Patron benim’ mesajını ve MHP’yi karıştıran kavgayı canlı yayında değerlendirdi.

''28 ŞUBAT TÜRKİYE AÇISINDAN SIKINTILI BİR DÖNEMDİ''

Bozkurt, ''28 Şubat Türkiye açısından sıkıntılı bir dönemdi. 28 Şubat sonrasındaki süreçte kutuplaşmalar, farklı siyasi düşünceleri karşı karşıya getirme, laik ve anti-laik tartışmalarıyla geçen bir dönemdi. O dönem Erbakan'ın karşısında olanlar bugün iyi niyetini gördü. O dönemde Erbakan'ı hapse atmak için bir süreç yaşanmıştı. Erbakan'ı hapisten kurtaran kişi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı. Arınç, Karamollaoğlu'nun iddialarının gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu. Kılıçdaroğlu Necmettin Erbakan'ın o dönemde hapse girmesinin önünü açacak başvuruya imza atmıştı. Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu 2023 cumhurbaşkanı seçiminde ittifak yapmıştı.

''MECLİS'TE CHP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN TORBASINDA 250 BİN DOLAR PARA BULUNDU''

TBMM'de odasında dolar dolu poşet bulunan CHP'li vekil, bizim geçen hafta 'Çantacı' olarak açıkladığımız isim. Meclis'te CHP'li milletvekilinin torbasında 250 bin dolar para bulundu. TBMM'de dolar dolu çanta, gün içinde kahve içmeye gelen milletvekili V. A. olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili tutanak tutulmadı, evrak düzenlenmedi. CHP'de İzmir gibi bazı belediye başkan adayları akçeli işlerle belirleniyor. bu milletvekili V.A.'nın ismi hep ön plana çıkmıştı. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

''CHP KOLTUĞUNDA İMAMOĞLU'NUN KUKLASI OLMUŞ BİR GENEL BAŞKAN OTURUYOR''

İddiaya göre Özel'den sonra İmamoğlu da Kılıçdaroğlu'na gitmiş. İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na giderek 'Biz seni 1 Nisan'da genel başkan yapalım, sen de benim 2028 cumhurbaşkanı adaylığımı kabul et' dediği iddiası var. İstanbul'da İmamoğlu'nun araçlarında sadece kendisi var, Özgür Özel yok. CHP koltuğunda İmamoğlu'nun kuklası olmuş bir genel başkan oturuyor.

''CHP'Yİ PKK TERÖR ÖRGÜTÜ YÖNETİYOR''

Terör örgütü motivasyonuyla hareket eden ve CHP'nin desteğiyle Mersin Akdeniz Belediyesi başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız oldu. HDP'yi PKK terör örgütü yönetiyor. DEM Parti'yle işbirliği sürecinde CHP'yi yöneten güç Kandil'deki terör elebaşıdır. Stratejilerini CHP'ye kabul ettirmişlerdir. CHP, İstanbul'u ve diğer bölgeleri kaybetmemek için kendini DEM Parti'ye teslim etmiş. CHP Dem'e 'bizi destekle' dediğinde DEM Parti de 'Gel bakalım CHP! o zaman taleplerimizi karşıla' der. '' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİNİN ODASINDA DOLARLARLA DOLU MARKET POŞETİ BULUNDU! ile ilgili etiketler CHP milletvekili Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Ekrem İmamoğlu Özgür Özel MHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.