CHP'li milletvekili Erdoğdu: İnşallah Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilir!

CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, çok konuşulacak cümlelere imza attı. Selahattin Demirtaş'ın olası bir Cumhurbaşkanlığında yerine 'kayyum' atanıp atanmayacağının tartışıldığı programda CHP'li milletvekili, 'İnşallah seçilir, keşke ülkemizde renklilikler olsa' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Sedef Kabaş ile yaptığı bir internet programında skandal ifadelere imza attı.

Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilme ihtimalinde 'hakkında soruşturma olduğu gerekçesiyle yerine kayyum atanabileceği' gibi konuların konuşulduğu programda, 'Demirtaş inşallah Cumhurbaşkanı seçilir' diyen CHP'li Erdoğdu gündem oldu.

'KEŞKE DEMİRTAŞ SEÇİLSE, ÜLKEMİZDE RENKLİLİKLER OLSA'

Sedef Kabaş'ın sorularına CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'nun verdiği yanıt: 

'Bakın Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi, yani, ama Demirtaş'ın şu an Cumhurbaşkanı seçilme ihtimali çok düşük gibi. Seçildikten sonra onu düşürebilirler mi? Valla Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilirse yani inşallah, keşke ülkemizde renklilikler de olsaydı ama şu an siyasi haritada ve gelecekte böyle bir şey mümkün mü...'

CHP'li milletvekili Erdoğdu: İnşallah Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilir! ile ilgili etiketler CHP aykut erdoğdu demirtaş sedef kabaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.