CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un kesin ihracı istendi

CHP, Menemen İlçe Kongresi'nde terör örgütü propagandası yapmaktan hakkında soruşturması bulunan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak disiplin kuruluna sevk etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u 'Kesin ihraç' istemiyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk etti.

CHP'den yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısında, İzmir İl Başkanlığımızın görüşleri ve üç milletvekilimizden oluşan inceleme heyetinin raporu değerlendirilmiş, partimizin ilkeleri ve etik değerleri esas alınarak, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un kesin ihracı istendi ile ilgili etiketler Menemen CHP Belediye Başkanı ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.