CHP'li Mahmut Tanal'ın provokasyonunu vatandaş bozdu! O anlar kamerada

CHP'li milletvekili Mahmut Tanal'ın, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yapmaya çalıştığı provokasyonu bir vatandaş ortaya çıkardı. O anlar kameralara yansıdı.

Üç dönem CHP İstanbul Milletvekilliği yapan ve yeni dönemde Şanlıurfa’dan CHP Milletvekili olarak seçilen Mahmut Tanal'ın kalkıştığı provokasyonu vatandaş bozdu.

Akçakale ilçesindeki noterde yaşanan yoğunluk üzerine provokasyona kalkışan Tanal, kendisini ‘CHP İstanbul Milletvekili’ olarak tanıttı.

Tanal’ın sırada bekleyenlere, yoğunluğun her gün yaşanıp yaşanmadığını sorduğu sorusuna, vatandaşlardan birinin ‘Açılıyor açılıyor 2. Noter aşağıya açılıyor’ cevabı üzerine CHP'li vekil ‘Ya sen bir sus’ sözleriyle vatandaşı susturmaya kalktı.

Yaşanan durumun ardından noter görevlilerinden birisi büro bölümünden dışarıya çıkarak, Tanal'a yeni noterlerin açılacağını ifade etti.

CHP'li Mahmut Tanal'ın provokasyonunu vatandaş bozdu! O anlar kamerada ile ilgili etiketler Mahmut Tanal CHP Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.