CHP'li vekil TBMM'deki yemek fiyatları beğenmedi!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM lokantasında deniz levreğinin pahalı olduğunu vurgulayarak ''demek ki Meclis'te her şey ucuz değilmiş'' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Üyeler Lokantası'ndaki balık fiyatlarını eleştirdi.

''KIZILAY'DA 37.5 BUÇUK LİRA''

"Kızılay’ın göbeğinde balık restoranında deniz levreğinin porsiyonu 37.5 TL. Yanında ayrıca salatası, ekmeği vs. veriliyor" diyen Tanal, devamında şunu söyledi:

"TBMM Üyeler Lokantası’nda ise deniz levreği porsiyonu 48 TL. Salataya, ekmeğe ayrı ücret alınıyor. Demek ki 'Meclis’te her şey ucuz' değilmiş."

TBMM Üyeler Lokantası'ndaki fiyatları ucuzluğu nedeniyle daha önce birçok kez sosyal medyada eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

CHP'li vekil TBMM'deki yemek fiyatları beğenmedi!

Daha sonra lokantada 1 TL olan çorba fiyatının, Divan Kurulu'nda alınan kararla birlikte 2 TL'ye yükseldiği ifade edilmişti.

İşte Tanal'ın pahalı bulduğu yemeklerin listesi;

CHP'li vekil TBMM'deki yemek fiyatları beğenmedi! - Resim : 2

CHP'li vekil TBMM'deki yemek fiyatları beğenmedi! ile ilgili etiketler TBMM Mahmut Tanal Yemek
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.