CHP'li kurultay delegesi 1500 Suriyeliyi kaçak çalıştırıyor: Sosyal medyada anlattı

CHP'de kurultay delegeliği yapan Rıza Özdemir, tarlasında Suriyeli işçileri kayıt dışı bir şekilde çalıştırdığını söyledi. 1500 Suriyeli işçi çalıştırdığını anlatan Özdemir'in sözleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Suriyeli sığınmacıları göndereceği söylemini akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de yaşayan Suriyelileri göndereceğini söylemesine rağmen ortaya çıkan bir konuşma dikkat çekti. Gaziantep'te CHP'nin il delegesi olan ve çiftçilikle uğraşan Rıza Özdemir 1500 Suriyeli işçi çalıştırdığını söyledi. Batuhan Ekşioğlu'nun modere ettiği Twitter gündem odasında Suriyeli işçileri kayıt dışı olarak çalıştırdığını anlatan Özdemir, Sohbet odasında bulunanları hayrete düşürdü.

Özdemir, daha önce tarlasında Türk işçi çalıştırdığını sonrasında ise Suriyeli işçileri tercih ettiğini söyledi. Özdemir, Suriyeli işçileri günlük çalıştırdığı için sigorta yapmadığını savundu.

Sosyal medya yayıncısı Jahrein, Twitter hesabından söz konusu konuşmadan bölümler paylaştı.

CHP'li kurultay delegesi 1500 Suriyeliyi kaçak çalıştırıyor: Sosyal medyada anlattı ile ilgili etiketler CHP Suriyeli Tarla rıza özdemir kaçak işçi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.