CHP'li kişi kendinden bilir işi: Kirli siyasete alet oldular, geçtiğimiz yıl yaşananları unuttular!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan Marmaris yangını trollüğü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile devam etti. Öztunç, "Bugün Marmaris'te helikopterler, uçaklar var. Niye biliyor musunuz? Yangın Cumhurbaşkanı'nın yazlığına dayandı da ondan" diyerek kirli siyasetin parçası oldu. Ancak arşivleri tararsak geçtiğimiz sene yine Marmaris'te çıkan yangında CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Sözen kendi evinin derdine düşmüştü.

Muğla'nın Marmaris bölgesinde çıkan orman yangını günlerdir kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bakanlıkların an be an yerinden incelemelerde de yaptığı açıklamalarla birlikte, yangına havadan ve karadan müdahale edildi. 

Son dakika: Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangını! 2 bakan bölgede incelemelerde bulundu

Binlerce hektarlık alan için ekipler gece gündüz müdahale ederken, bu olaydan bile provokasyon çıkarmaya çalışanlar harekete geçti. Sosyal medyada yangına müdahale edilmediği iddiaları yer aldı. Ancak bakanlıklardan sırayla yapılan açıklamalarda bölgedeki yangına 144 arazöz, 13 dozer, 576 personelin müdahale ettiği açıklandı.

 KILIÇDAROĞLU DA PROVOKASYONUN BAŞINI ÇEKTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yangına helikopter müdahalesinin yapılmadığını söylediği anda helikopter sesinin yankılanması da sosyal medyada gündem olmuştu. 

CHP'LİLER KİRLİ SİYASETTE SINIR TANIMIYOR

Her fırsatta kirli siyasete alet olan CHP'li isimler, yeniden iş başına geçti. Bölgede yangın kontrol altına alınırken CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, yeni bir trollüğe soyundu.

Öztunç, 'Bugün Marmaris'te helikopterler, uçaklar var. Niye biliyor musunuz? Yangın Cumhurbaşkanı'nın yazlığına dayandı da ondan' diyerek akıllarda durgunluk yaratacak bir açıklamaya imza attı.

Binlerce hektarlık alan kül olurken, binlerce görevli yangını kontrol altına almak için gece gündüz müdahale ederken CHP'li isimlerin tek derdi sosyal medya trollüğü oldu. 

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI BELEDİYENİN İMKANLARINI KENDİNE KULLANMIŞTI

Ancak bu kirli siyaseti yapan CHP'ye geçen seneyi hatırlatırsak...

Geçtiğimiz yıl, Türkiye Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangınlarla sarsılırken CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Sözen kendi evinin derdine düşmüştü. Ormanlar ve komşularının evleri yanarken belediyenin imkanlarını kendi evi için seferber eden Şükrü Sözen'in duyarsızlığı büyük tepki toplamıştı. 

CHP'li kişi kendinden bilir işi: Kirli siyasete alet oldular, geçtiğimiz yıl yaşananları unuttular! - Resim : 2

CHP'li kişi kendinden bilir işi: Kirli siyasete alet oldular, geçtiğimiz yıl yaşananları unuttular! - Resim : 3

SUPERHABER.COM/ SEÇİL BALIK

CHP'li kişi kendinden bilir işi: Kirli siyasete alet oldular, geçtiğimiz yıl yaşananları unuttular! ile ilgili etiketler Muğla Yangın Marmaris CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Sözen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.