CHP'li kadın kolları başkanından infial yaratan paylaşım

CHP'li Bursa İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Eğitim Sekreteri Fatoş Birinç, sosyal medyadan skandal bir paylaşımda bulundu. "Bu Allah nasıl bir Allah ki Türkiye'nin içine etmeye and etmiş" diyen Birinç'e tepki yağarken, bu ifadelerin CHP'li Özgür Özel'in 'Anadolu Müslümanlığı' tanımına uyup uymadığı merak konusu oldu.

Sosyal medya hesabından "Bu Allah nasıl bir Allah ki Türkiye'nin içine etmeye and etmiş, elçi olarak da AK Parti'yi görevlendirmiş." mesajını yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Eğitim Sekreteri Fatoş Birinç'e tepki yağdı.

Fatoş Birinç'in infial yaratan paylaşımını görenler, "CHP'li Özel'in sözünü ettiği 'Anadolu müslümanlığı' bu kadının paylaşımındaki gibi! yorumları yapıldı.

CHP'li kadın kolları başkanından infial yaratan paylaşım

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Sürekli kendi çarpık zihniyetini dayatanların Milli Piyango'dan aldıkları intikam bu. Bu ülkeden kendisini Müslüman olarak tanımlayan öyle hisseden, yılbaşı gecesi aldığı o bileti ya da oynadığı tombalayı kumar görmeyen, yılbaşı gecesi ailesiyle birlikte içeceği bir iki kadeh içkiyi günah saymayan bir Anadolu Müslümanlığı geleneği var. Onun günahına da katlanıp bu ritüeli yaşayan bir Anadolu Müslümanlığı var. Üstünde tepine tepine dışarıdan çalıntı İhvanın işaretiyle memlekete getirdikleri anlayışı Anadolu reddediyor. " demişti.

CHP'li kadın kolları başkanından infial yaratan paylaşım ile ilgili etiketler Özgür Özel anadolu müslümanlığı Fatoş Birinç CHP Bursa kadın kolları başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.