CHP'li isimden skandal Hatay paylaşımı

Dün Trabzon ile ilgili küfürlü paylaşımda bulunan CHP Gençlik Kolları Başkan yardımcısı İlayda Kılınç'ın ardından şimdi de CHP Sancaktepe Gençlik Örgütü Başkan Yardımcısı Elif Elvanoğlu'ndan skandal bir paylaşım geldi. Hatay'daki terör saldırıyla ilgili paylaşımda bulunan Elvanoğlu, saldırının 'gündem değiştirmek' için yapıldığını iddia etti.

Hatay İskenderun'da dün akşam meydana gelen terör saldırısında, PKK'lı iki terörist, güvenlik güçlerinin dikkati ve başarılı operasyonu sonucu etkisiz hale getirilmişti. 

Söz konusu paylaşımı CHP Santaktepe örgütünde Başkan yardımcısı olan Elif Elvanoğlu yaparken sivilleri hedef alan hain terör saldırısına ilişkin tepki çeken ifadeler kullandı.

CHP'li isimden skandal Hatay paylaşımı

"GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN"MİŞ!

Emniyet güçlerinin operasyon gerçekleştirdiği anlarda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sancaktepe Gençlik Örgütü Başkan Yardımcısı Elif Elvanoğlu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Saldırıya ilişkin bir tweet atan Elvanoğlu, "Hatay İskenderun'da meydana gelen patlamanın gündem değiştirme amacıyla yapıldığı açık. Suçlu tek" ifadelerini kullandı.

 CHP'li isimden skandal Hatay paylaşımı - Resim : 2

TEPKİ SONRASI ÖNCE KORUMAYA ALDI, SONRA HESABINI KAPATTI

Sabah'ta yer alan habere göre: CHP'li gençlik örgütü başkan yardımcısının paylaşımı büyük tepki topladı. Vatandaşların teröristleri aklamakla suçladığı Elvanoğlu, bir süre sonra hesabını korumaya aldı.

 

 

CHP'li isimden skandal Hatay paylaşımı ile ilgili etiketler CHP Hatay İskenderun patlama Sancaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.