CHP'li İBB, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda yaşanan güçlüklere çözüm bulamıyor. İstanbulluları mağdur eden belediye, her geçen gün vatandaşları isyan ettirmeye devam ediyor. Son olarak Sancaktepe'de otobüslerin durakta durmamasına vatandaşlar isyan etti.

CHP'li İBB, İstanbulluları mağdur etmeye devam ediyor. Sancaktepe'de sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar, saatlerce otobüs bekleyince isyan etti. 

Sancaktepe’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Meclis Mahallesi durağında sabah saatlerinde 622 hat numaralı İETT otobüsünü bekleyen vatandaşlar, durağa gelen otobüslerin durmaması nedeniyle otobüse binemeyerek durakta beklemek zorunda kaldı. Otobüse binemeyen onlarca vatandaşın durakta beklediği görüldü. Otobüslerin durakta durmayarak yoluna devam ettiği anları cep telefonu kamerası ile kayda alan bir vatandaş, otobüsün boş olduğunu ve 1 saattir beklediğini söyleyerek duruma tepki gösterdi. Otobüsün durmamasına isyan eden vatandaş, ''Bir saat oldu, bir saat! Bomboş otobüsler 'dolu' diyerek durmuyor!"  dedi.

CHP'li İBB, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor ile ilgili etiketler Sancaktepe İBB
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.