CHP'li İBB, Esenyurt Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah'ı adeta fişledi! AK Parti'den aday olunca kırmızı listeye alındı!

Esenyurt AK Parti Koza Mahallesi muhtarı Cavide Karakülah, AK Parti'den milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulununca CHP'li İBB tarafından kırmızı listeye alındı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala partilerin milletvekili aday listeleri de şekillendi.

Liste yarışlarında CHP ve İYİ Parti'de yaşanan kavga ve istifalar çok konuşuldu. Son olarak CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu yönetiminde bir mahalle muhtarına yapılan haksızlık yankı uyandırdı.

AK PARTİ'DEN ADAY OLUNCA KIRMIZI LİSTEYE ALINDI

Esenyurt Koza Mahallesi mahalle muhtarı olan Cavide Karakülah, aynı zamanda AK Parti'den de İstanbul 3. bölge aday adayı olarak milletvekilliği başvurusunda bulundu. 

Ancak kendi yandaşlarına ihale ve yardımları sağlayarak adeta belediye kaynaklarını fona dönüştüren İBB, Koza Mahallesi muhtarı Cavide Karakülah'ın AK Parti'den aday olmasından sonra İBB Belediyesi listelerinde kırmızı listeye aldı...

Sosyal medya hesabından isyan ederek bu duruma bir açıklama isteyen Karakülah, şu paylaşımı yaptı: 

 

CHP'li İBB, Esenyurt Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah'ı adeta fişledi! AK Parti'den aday olunca kırmızı listeye alındı! ile ilgili etiketler CHP İBB AK Parti Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.