CHP'li Gökhan Günaydın'dan skandal hareket

CHP eski Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, Beştepe'ye giden CHP'li iddiasıyla görüş soran CNN Türk çalışanının sözlerini çarpıtıp hedef gösterdi. Bu da yetmezmiş gibi sosyal medya hesabından genç kızın cep telefonu numarasını açık verdi.

CHP'li Gökhan Günaydın, Twitter'da yaptığı bu telefon görüşmesini yalan yanlış sözlerle takipçilerine aktardı. Günaydın, "Biraz önce, 01:00'de 0 (537) 922 ... 'den arayan kişi, CNN'den aradığını, "Gazeteci Rahmi Bey in saraya giden CHP'liyi açıkladığını, buna karşı ne diyeceğimi sordu. O konuları Erdoğan'a ve Hakan Fidan'a sorun demem üzerine telefon kapandı. Rezilsin CNN, çamurunda boğul.." diye yazdı.

CHP'li Gökhan Günaydın'dan skandal hareket

Günaydın bu sırada CNN Türk çalışanı olan genç kızın telefonunu açık açık yazarak takipçilerinin hedefi haline getirdi.

CNN Türk'ten Deniz Bayramoğlu canlı yayında Gökhan Günaydın'ı 3 kez canlı yayına davet etmesine rağmen Günaydın yayına katılmadı. Bu kez Bayramoğlu'nun 3 kez, "Lütfen o numarayı silin, emekçi genç kızımızı hedef haline getirmeyin" ricasına rağmen twitini silmedi.

Günaydın'ın twiti sonrası CNN Türk'te çalışan genç kıza sayısız küfür ve tehdit telefonu gittiği belirtildi.

CHP'li Gökhan Günaydın'dan skandal hareket - Resim : 2

CHP'li Gökhan Günaydın'dan skandal hareket - Resim : 3

CHP'li Gökhan Günaydın'dan skandal hareket ile ilgili etiketler CHP gökhan günaydın
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.