CHP'li gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan akla ziyan haşema sözleri: Bikiniyle havuza girenlere *rospusunuz demek istiyorlar!

CHP'li gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'nun haşema giyenleri akılalmaz sözlerle eleştirdiği anlar gündem oldu. "Haşema ile denize girilmesini doğru bulmuyorum." diyen Bayraktaroğlu, "“Haşema ile havuza denize girenler, mayoyla bikiniyle havuza giren kadınlara ‘siz *rospusunuz’ demek istiyor” ifadelerini kullandı.

Daha önce de ahlak sınırlarını fersah fersah aşan iğrenç ifadeler ile başörtüsüne ve İslami değerlere saldıran CHP'li gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'nun videosu tepki çekti. 

"Başörtüsüne sürülecek kadar akıl yok…" gibi ifadeleriyle daha önde gündeme gelen Bayraktaroğlu şimdi de haşema giyenlere kafayı taktı. 

"HAŞEMA İLE HAVUZA GİRENLER DİĞER KADINLARA 'SİZ *ROSPUSUNUZ' DEMEK İSTİYOR"

"Haşama ile denize girilmesini doğru bulmuyorum." diyen Bayraktaroğlu, "Haşama ile havuza denize girenler diğer kadınlara mayoyla bikiniyle havuza girenlere “siz *rospusunuz” demek istiyor galiba bana öyle gelir." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

CHP'li gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan akla ziyan haşema sözleri: Bikiniyle havuza girenlere *rospusunuz demek istiyorlar! ile ilgili etiketler CHP gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.