CHP'li eski vekil Acar'dan skandal 15 Temmuz ifadeleri...

CHP eski milletvekili Gürkut Acar 15 Temmuz’da TBMM ve Külliye’ye atılan bombaların bahçeye düştüğünü öne sürüp, “Pilotlar bu kadar acemi mi” ifadelerini kullandı.

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'ın 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili 'tiyatro' benzetmesinin yankıları sürerken, benzer skandal açıklama da bu kez CHP'nin eski Antalya milletvekili Gürkut Acar'dan geldi.

Acar, yerel bir gazetede yazdığı köşe yazısında 15 Temmuz'la ilgili binlerce sorunun yanıtsız olduğunu öne sürdü. O gece TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külleyisi'nin bahçelerine bombaların isabet ettiğini belirten Acar, pilotların neden bu noktaları vurmadığına işaret edip "Pilotlar bu kadar acemi mi" diye sordu.

Acar, aynı kafadaki partili arkadaşı Akaydın gibi Ankara ve İstanbul'da kalkışma olmasına karşın diğer illerde teşebbüs olmadığını iddia ederek aklınca darbe girişiminin "tiyatro olduğunu" ima etti.


Akaydın da "15 Temmuz olayı bir tiyatrodur, evcilik oyunudur. Ben TV'den komedi izler gibi izledim. 250 insanı bizzat devlet öldürmüştür" demiş ve hakkında soruşturma açılmıştı.
CHP'li eski vekil Acar'dan skandal 15 Temmuz ifadeleri... ile ilgili etiketler CHP 15 Temmuz gürkut acar mustafa akaydın skandal ifadeler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.