CHP'li Eren Erdem'den itiraf gibi açıklama! Kutu kola ile Kılıçdaroğlu aynı oyu aldı

CHP'nin Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in seçimlerden önce katıldığı bir canlı yayında Kılıçdaroğlu'na yönelik söylediği sözler yeniden gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir canlı yayında itiraf gibi açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce anket yaptırdığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına Kutu Kola (K.K) koydurduğunu belirten CHP'li Eren Erdem, "Para verip bir araştırma yaptırdım. Erdoğan'ın karşısına kutu kola aday olursa hangisine oy verirsiniz? Kutu kola yüzde 48.7 çıktı." şeklindeki ifadelerde bulunmuştu.

MİZAH MI İMA MI?

CHP Genel Başkanı ve 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının kısaltılması da K.K olarak bilinirken, Eren Erdem'in ankette Erdoğan'ın yanına rakip olarak 'Kutu Kola' koyması da dikkat çekti.

KUTU KOLA İLE KILIÇDAROĞLU AYNI OYU ALDI

Kutu kolanın aldığı oy oranının CHP lideri Kılıçdaroğlu ile hemen hemen aynı olması ise dikkat çekti. CHP lideri, 28 Mayıs seçimlerinde yüzde 47.88 oy almıştı.

CHP'li Eren Erdem'den itiraf gibi açıklama! Kutu kola ile Kılıçdaroğlu aynı oyu aldı ile ilgili etiketler Eren Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.