CHP’li Eren Erdem'den dikkat çeken açıklama: Kılıçdaroğlu dışında aday önerilmeyecek!

Yarın gerçekleşecek olan 6'lı Masa'nın aday toplantısı öncesi TELE1 yayına katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, "Kılıçdaroğlu dışında, belediye başkanı veya milletvekili masaya önerilmeyecektir." dedi.

Dün basın açıklaması yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada, 2 Mart'ta toplanacak 6'lı Masa toplantısında adayın ilk kez konuşulacağını belirtti.

Adayın konuşulacağı toplantıya bir gün kalmasına karşılık adaylık mücadelesi ise hız kesmeden sürüyor.

TELE1 yayına katılan CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP’li Eren Erdem'den dikkat çeken açıklama: Kılıçdaroğlu dışında aday önerilmeyecek!

"KILIÇDAROĞLU DIŞINDA ADAY ÖNERİLMEYECEK"

Mansur Yavaş’ın adaylık konusunda adının geçmesine değinen Eren Erdem şu ifadeleri kullandı:

"5 parti onay verse bile 6’ncı partinin duruşu nettir. Cumhuriyet Halk Partisi içinden Kemal Kılıçdaroğlu dışında, belediye başkanı veya milletvekili masaya önerilmeyecektir."

Eren Erdem, 6'lı masadan başka bir ismin aday olarak belirlenmesi durumuna ise, "Örneğin Akşener üzerinde uzlaşıldı, çıkarız çalışırız." dedi.

 

 

CHP’li Eren Erdem'den dikkat çeken açıklama: Kılıçdaroğlu dışında aday önerilmeyecek! ile ilgili etiketler Eren Erdem CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.