CHP'li Cemal Emir: Bunların kökünü kazıyacağız

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partililer için skandal sözler sarf etti. Erdoğan'ı kast ederek "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız" diyen Cemal Emir, konuşmasının devamında AK Partililer için "Bunların kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" dedi.

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, CHP Etimesgut İlçe Örgütü 3. Olağanüstü Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada adeta nefret kustu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partilileri hedef alan Cemal Emir, skandal ifadeler kullandı.

ERDOĞAN'A "CEBERUT" DEDİ

Kendisini dinleyenlere "Atatürk'ün gelmesini beklemeyin. Gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız" diye seslenen CHP'li Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ceberut" dedi.

"BUNLARIN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Emir, "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız. Bir daha onun gibi gelmesin diye bunların kökünü kazıyacağız" ifadelerini kullandı.

"YILDIRACAĞIZ SUSTURACAĞIZ"

Sözlerini "Kimler korkacaksa korksun" diyerek sürdüren Emir, parti sloganlarının "Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız" olduğunu söyleyip Erdoğan destekçilerini hedef alarak "Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" şeklinde konuştu.

CHP'li Cemal Emir: Bunların kökünü kazıyacağız ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Cemal Emir CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.