CHP'li Böke: İlk seçimde iktidarız

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, yapılacak olan ilk seçimlerde iktidara geleceklerini ve AK Parti'den halk adına hesap soracaklarını söyledi. Böke, daha önce de iktidara geldikleri zaman özel sektörü kamulaştıracaklarını söyleyerek tehdit etmişti.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, T24'ten Murat Sabuncu'ya konuştu.

İlk seçimde iktidara geleceklerini belirten Böke, AK Parti hükümetinin yaptığını iddia ettiği hukuksuzluklar için halk adına hesap soracaklarını ifade etti.

Böke, iktidara geldiklerinde Türkiye’de yeniden hukuk devleti ve demokrasinin güçlendirilmesi için çalışacaklarını belirtti.

"BÖKE ADLI AMERİKALI GÖREVLİ..."

Böke'ye tepki Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'dan geldi. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Uğur, Böke'yi 'Amerikalı görevli' olarak tanımlayarak şu ifadeleri kullandı:

"CHP'deki Selin Sayek Böke adlı Amerikalı görevli "Hukuk devleti olduğumuzda halk adına yapılanların hesabını soracağız" demiş. Kafalarındaki hukuku Fatmanur Altun'a "Yelloz aç köpek" diyen adamı beraat ettiren mahkeme kararından anlıyoruz. "Olgusal temel içeren" kararlar."

NE OLMUŞTU?

Selin Sayek Böke, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV ekranlarında tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu. İktidara gelmeleri durumunda bazı özel şirketlere el koyacaklarını açıklayan Böke, "Müzakere falan yok. Buraya yazacağız ‘Bunlar artık kamunundur’ diyeceğiz ve devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Böke: İlk seçimde iktidarız ile ilgili etiketler CHP T24 selin sayek böke murat sabuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.