CHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiler

CHP'li Küçükçekmece Belediyesi, belediyeye ait otobüsle bir grup hayvanseveri eylem yapmaları için AK Partili Beykoz Belediyesi'nin hayvan barınma ve rehabilitasyon merkezine taşıdı.

Beykoz Belediyesi'ne yönelik başlatılan provokasyonun ardından belediye barınağının önünde toplanan gruplara CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'nden destek geldi. Beykoz Belediyesi, CHP'li belediyenin desteğine tepki gösterdi.

AK Partili Beykoz Belediyesi, sosyal medyada yaptığı yeni açıklamayla CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'ne tepki gösterdi.  Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Beykoz Belediyesi, şu ifadelerde bulundu:

Bu vesileyle sosyal medyanın yakıştırdığı “mama lobisi” tabirinin ne kadar doğru olduğunu ve bu örgütlenmenin nerelere uzandığını bizzat gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.

Belediyelerin yetkileri arasında olmamasına rağmen halkı galeyana getirmeye yönelik toplumsal olaylarda yancılık yapmanızı ise vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz."

ALGI OPERASYONU BAŞLATILMIŞTI

Daha önce trafik kazası ve hastalık nedeniyle ölen köpeklerin mevzuat gereği toplanan fotoğrafları, belediyede çalışan bir veteriner hekim tarafından Paw Guards adlı gruba servis edilmişti. O fotoğraflar üzerinden Beykoz'daki barınakta 'hayvan katliamı yapıldığı' yalanı üzerinden algı operasyonu başlatılmıştı.

Beykoz Belediyesi ise iddiaları yalanlamış ve dezenformasyona karşı hukuki süreç başlattığını duyurmuştu. Beykoz Belediyesi, yalanlarla saldıran gruplara sert tepki göstermişti.

 

 

CHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiler ile ilgili etiketler Beykoz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.