CHP'li belediyede 1 kişiye 3 müdürlük!

CHP'li Denizli Merkezefendi belediyesinde istifa eden 3 belediye meclisi üyesinin yerine tek bir kişi 3 ayrı göreve müdür olarak getirildi. Her fırsatta liyakatten dem vuran CHP içindeki bu uygulama bu kadarına da pes dedirtti.

CHP'li Denizli Merkezefendi belediyesinde eşine az rastlanır bir 'ballı atama' olayı yaşandı.

Ayşe Güven, belediyede hem Özel Kalem Müdürlüğü'ne, hem Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne hem de Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'ne getirildi.

Üç müdürlüğe birden atanan Ayşe Güven'in bu durumunu görenler bu kadarına da pes dedi, bazı vatandaşlar kaç maaş aldığını sordu.

CHP'li belediyede 1 kişiye 3 müdürlük!

3 İSİM ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALARLA İSTİFA ETMİŞTİ

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ertan Başkan ile Merkezefendi Belediye Meclis üyeleri Murat Çımık ve Arif Suna, CHP'den istifa etmişti.

Ertan Başkan, yaptığı yazılı açıklamada, partide "Seçim sürecinde adayın arkasında durmayan, hatta oy vermeyen ve kamu menfaatine aykırı gündem maddelerine destek sunan" kimselere karşı CHP'nin ilke ve ideolojisini korumaya çalıştığını söylemişti.

Kendisinin ve bir kısım meclis üyesi arkadaşlarının disiplin cezasıyla tehdit edildiğini öne süren Başkan, "Ben gerek CHP ilke ve ideolojileri doğrultusunda ve gerekse Acıpayam halkının menfaatinde görevimi yürütürken ve bu sorunları CHP üst yönetimiyle paylaşarak, bunların yanlış olduğunu beyan ettim. Ancak bunun gereğini yapmak yerine bana ve bir kısım meclis üyesi arkadaşımıza disiplin sopası göstererek, haklıdan ve kamu menfaatinden yana değil, haksız ve CHP ilke ile ideolojilerini ayaklar altına alanlardan ve örgütü şahsi menfaatleri için kullananlardan yana taraf olmuştur. CHP benim yuvamdır ve partimin kuruluş ilkeleri benim için esastır ancak yaşanan süreç beni istifa sürecine getirmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

ÇIRMIK VE SUNA BİRLİKTE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Merkezefendi Belediye Meclisinin CHP'li üyeleri Çımık ile Suna da yaptıkları ortak açıklamada Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisindeki 32 mahallede kat yüksekliği belirleme sürecine tepki gösterdiklerini belirterek "düşman ilan edildiklerini" savunmuşlardı.

İki isim şunları söylemişti:

"Elbette ki Merkezefendi Belediyesinde iktidarda bile olsak meclis üyesi olarak doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Bu nedenlerle, gerek Denizli yerelinde ve gerekse Türkiye genelinde CHP'yi temsil makamında olanlar, kurucu iradeden ayrıldıysa, tüzük ve uygulama doğruları söyleyenlerin ve liyakatli kişilerin yönetim mekanizmasına seçilerek gelmesinin önünü kapatıyorsa, tüm bu yanlışların içinde adımızın yer almaması için bağrımıza taş basarak, ata ocağımız CHP bu yanlışlardan dönünceye kadar, üzülerek ama onurumuzla partimizden ayrılıyoruz."

CHP'li belediyede 1 kişiye 3 müdürlük! ile ilgili etiketler CHP atama skandal iddia
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.