CHP'li başkan yılbaşı kısıtlamasını deldi

Türkiye yeni yıla kısıtlama ile girdi. 81 ilde sokağa çıkma yasağı vardı. Ayrıca yeni yıl eğlenceleri de yasaklanmıştı. Hepsi de koronavirüs tedbirlere kapsamında alınan kararlardı. Üstelik her il ve ilçe pandemi kurulları da bu konuda kendi kararlarını alıp uygulamaya başladı. Ne var ki Rize'nin Fındıklı İlçesi Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu muaf olduğu kısıtlamayı delmeleri için 16 kişiye zemin hazırladı, sonra da onlarla yılbaşını kutladı.

Fındıklı ilçesi Gürcüdüzü Yaylası'nda belediyeye ait orman evinde bir grubun yeni yıl kutlaması için toplanarak alkol aldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Baskın yapan ekipler evde aralarında Fındıklı Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Şahin Çervatoğlu, 3 encümen ve 1 muhtarın da bulunduğu 17 kişinin bulunduğunu tespit etti.

Ekipler, 16 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden toplamda 50 bin 400 TL idari ceza uyguladı. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'na ise kısıtlamadan muaf olduğu için ceza yazılmadı.

CHP'li başkan yılbaşı kısıtlamasını deldi ile ilgili etiketler CHP Fındıklı Rize Yılbaşı kısıtlama Ercüment Şahin Çervatoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.