CHP'li Başkan Mustafa İduğ'dan ezber bozan açıklamalar: Hiç kimse devletimize laf atmasın!

CHP Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından devleti hedef alanlara yönelik "Dünyada böyle bir deprem olmamış. Hiç kimse devletimize laf atmasın. Öyle bir hasar var ki orada, hiçbir şekilde yetişmek mümkün değil." dedi.

CHP Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Mart ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada Kahramanmaraş merkezli depremin ardından devleti hedef alanlara yönelik, "Öyle bir hasar var ki, hiç bir şekilde yetişmek mümkün değil. İstediğiniz kadar arama kurtarma ekibi gönderin, yetişmezsiniz" sözleriyle tepki gösterdi.

Yıkılan binalara dikkat çeken CHP'li İduğ, "Caddelerdeki bütün binalar yıkılmış. Ara sokaklarda mahalleler kaybolmuş. Şimdi Hatay 153 bin bağımsız ev var, 129 bini yıkılmış. Kalan 20-25 binde de oturmak mümkün değil içine giremezsiniz. Tam 18 milyon metreküp moloz var. Bugün o molozları almaya kalksanız 1 milyon adet kamyona ihtiyacınız var bir kamyon 18 ton olsa nasıl bir hasar olduğunu düşünün burada istediğiniz kadar arama kurtarma çalışması gönderin başaramazsınız. Hiç kimse devletimize laf atmasın" ifadelerini kullandı.

CHP'li Başkan Mustafa İduğ'dan ezber bozan açıklamalar: Hiç kimse devletimize laf atmasın! ile ilgili etiketler CHP devlet deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.