CHP'li başkan Kılıçdaroğlu'nun sözünü ikiletmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüse karşı ilginç önerilerine ziyaret ettiği bir kahvehanede yenisini ekledi. Kahvehanelerde iskambil oynanmasının yasak olmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu öneri olarak da her oyunda yeni deste açılmasını getirdi. Liderinin sözünü ikiletmeyen CHP'nin Serinhisar Belediye Başkanı ise kahvehanede olmasa da İYİ Parti lokalinde kağıt oynarken görüntülendi. Başkan Gemi'nin her oyunda yeni deste açıp açmadığı ise bilinmiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs ile mücadeleyle ilişkin ilginç önerileri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde salgını önlemek için "bulaşmayı önleyeceksin, bulaşınca da tedavi edeceksin" çözüm önerisini ortaya atan Kılıçdaroğlu, yasak olduğu için kahvehanede oyun oynayamayanların derdine de çareyi açıkladı. 

Kahvehane ziyareti yapan Kılıçdaroğlu, "Kahvehanelerde kağıt oynanmamasına tepki gösteren ve ilginç öneriler sunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyada gündem olurken, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi'nin, İYİ Parti İlçe lokalinde kağıt oynarken görüntüleri ortaya çıktı. Lokal de oyun oynayanların maskesiz olduğu da gözden kaçmadı." önerisi getirdi. 

MHP lideri Bahçeli'nin 'kara mizah' olarak nitelediği bu öneri toplumun büyük bir kesimi tarafından tebessümle karşılandı. 

CHP'li başkan Kılıçdaroğlu'nun sözünü ikiletmedi

CHP'Lİ BAŞKAN KAĞIT OYNARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Kılıçdaroğlu'nun iskambil önerisinden kısa süre sonra CHP'li Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi kağıt oynarken objektiflere yakalandı.

Gemi'nin kağıt oynadığı yer ise kahvehane değil.

İYİ Parti lokalinde kağıt oynayan Gemi'nin her el yeni deste açtırıp açtırmadığı ise bilinmiyor.

Bilinen ve fotoğraflarda görünen ise hem başkanın bulunduğu masada, hem de diğer mesalarda maske ve mesafe kuralına uyulmadığı. 

CHP'li başkan Kılıçdaroğlu'nun sözünü ikiletmedi - Resim : 2

CHP'li başkan Kılıçdaroğlu'nun sözünü ikiletmedi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Seferihisar İYİ Parti CHP Kağıt Hüseyin Gemi kahvehane iskambil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.