CHP'li başkan ile Uğur Dündar'ın kavgası program iptal ettirdi!

Mudanya'nın CHP'li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile gazeteci Uğur Dündar arasındaki 'konuk gerilimi', Halk TV'deki programı iptal ettirdi.

Halk TV'de program yapan Uğur Dündar, Türkyılmaz'ın ‘konuk dayatması' nedeniyle Mudanya'dan yapılması planlanan programın iptal edildiğini açıkladı. Uğur Dündar, şu ifadeleri kullandı: “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuk dayatmasını kabul etmeyip gitmekten vazgeçince, ‘Ben genel başkanıma küfür ettirmem' demiş. Biz bugüne kadar hiç kimseye küfür etmedik ve ettirmedik. Ama Türkyılmaz'ın yaptığını da yapmadık. Yani kimseye yağ çekmedik, çekmeyiz!”

hayriturk

‘KÜFRETTİRMEM'

Türkyılmaz, program öncesi sosyal medyada, “Cuma akşamları yayınlanan malum program için Mudanya'da çekim talebi tarafıma iletildi. Konukları konusundaki hassasiyetimi belirtince bir daha Mudanya'ya gelmeyecekleri cevabını aldım. Kimse kusura bakmasın, genel başkanıma, partime ve partililerime küfür ettirmem” paylaşımında bulunmuştu.

CHP'li başkan ile Uğur Dündar'ın kavgası program iptal ettirdi! ile ilgili etiketler CHP Uğur Dündar Kavga Halk TV hayri türkyılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.