CHP'li Ankara Belediyesi'nin trol ekibi yakayı ele verdi: Resmi hesaptan paylaşıp sildiler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin trol ekibi, başka hesaptan paylaşacağı provokatif içeriği resmi belediye sayfasından paylaştı. Hata fark edilince o paylaşım silindi.

Tüm Türkiye'yi etkileyen sağanak yağışlar, bazı şehirlerimizde hayatı olumsuz etkiledi.

Samsun ve Amasya'da can kayıpları yaşanırken, sağanak yağıştan etkilenen şehirlerimizden biri de Başkent Ankara'ydı. Ankara'da yaşanan altyapı sorunu nedeniyle yollar göle dönerken, alt geçitleri su bastı.

TROL HESAPTAN YAPACAKLARI PAYLAŞIMI RESMİ HESAPTAN YAPINCA...

Ankaralılar sağanak yağışın izlerini silmeye çalışırken, Mansur Yavaş yönetimindeki CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal bir paylaşım geldi.

Yavaş'ın sosyal medya ekibi, trol hesaptan yapacağı paylaşımı yanlışlıkla ABB kurumsal hesabından yaptı. Yapılan paylaşım kısa sürede dikkat çekti.

APAR TOPAR SİLDİLER

Paylaşım, belediyenin sosyal medya ekibi tarafından fark edilince apar topar silindi. CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı paylaşım sosyal medyada dalga konusu oldu.

Öte yandan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Bu ne? Kader mi? Afet mi? Afetten düğün çıkaranlar ses versin."

 

Yeni Haber Başlığı

CHP'li Ankara Belediyesi'nin trol ekibi yakayı ele verdi: Resmi hesaptan paylaşıp sildiler ile ilgili etiketler Ankara Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.