'CHP - HDP iş birliği ideolojik birlikteliğe çevrildi. Bu sadece seçime yönelik taktik hamle değil'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, CHP'li Engin Altay'ın HDP'yi savunduğu şoke eden ifadelerini, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İBB'de 557 terörle bağlantılı ismi açıklamasını ve İBB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yavuz Saltık ile FETÖ'cü Ahmet Altan'ın görüşmesinin perde arkasını masaya yatırdı.

"HDP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ KOLUDUR, KILIÇDAROĞLU DA ARTIK ROTAYI ORAYA DOĞRU ÇEVİRDİ"

Nedim Şener, "CHP, HDP ile iş birliğini ideolojik birlikteliğe döndürdü. Bu sadece seçime yönelik taktik bir operasyon değil. İmamoğlu; 557 terör örgütü iltisaklı kişiyi belediye sokan sensin, 86 bin kişiyi terör örgütüyle ilişkili gösteren de Süleyman Soylu öyle mi? İmamoğlu laf ebeliği yapmasın, PKK iltisaklı kişileri İBB'ye sokarak bütün belediye çalışanlarını kendisi töhmet altında bıraktı. HDP'lilerin aklına bile bunu söylemek gelmez. Pervin Buldan'ın Abdullah Öcalan'a selam gönderdiğini unuttunuz mu? Altan yaptıklarını savunurken, CHP'liler yeniden bir Ahmet Altan inşa etmeye çalışıyor ve bir imaj yaratmaya çalışıyor. HDP terör örgütünün siyasi koludur, Kılıçdaroğlu da artık rotayı oraya doğru çevirdi. CHP iktidara gelebilmek için her şeyi yapabilir.

"İMAMOĞLU PKK İLTİSAKLI KİŞİLERİ ÇALIŞTIRMA RİSKİNİ ALIYOR MU? BU ÇOK TEHLİKELİ BİR SÜREÇ"

İBB ile ilgili PKK iltisaklı isimlerden İmamoğlu dönemine kadar bahsedilmedi. Tarihe böyle geçeceksiniz, bu böyle kalmayacak. İmamoğlu'na sesleniyorum; PKK iltisaklı kişileri çalıştırma riskini alıyor musunuz? Bu çok tehlikeli bir süreç. Mansur Yavaş ile ilgili neden bu şekilde konuşulmuyor? Çünkü sağlam duruyor, balık baştan kokar.Bu kavga burada kalmaz. Siyasi çıkarınız için kimsenin güvenliğini tehlikeye atmayın." şeklinde konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTÜYLE İLTİSAKLI VE İLETİŞİMDE OLAN ÇALIŞANLARIN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI TAKİP EDİLEBİLİRDİ"

Mete Yarar, "Adli sicil kaydıyla kişiler işe alınıyor. Terör örgütüyle iltisaklı ve iletişimde olanlar burada görünmeyebilir. Buradaki hata, böyle bir onay yapıldığında iletişime geçme konusundaki tavrı yanlış. Kişilerin daha önceki sosyal medya paylaşımlarında kim olduğu anlaşılmıştı. Bu kişiler de takip edilebilirdi. İşe alınan bazı kişilerin daha önceki paylaşımları nedeniyle Barikat döneminde ve diğer dönemler için ağır ithamları duruyor. Bu kişilerle ilgili nasıl işlemler yapıldığını, nasıl tavır alındığını biz hiç duymadık. ABD'liler bile vize verirken sosyal medya paylaşımlarınızı takip etme izni ile veriyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'CHP - HDP iş birliği ideolojik birlikteliğe çevrildi. Bu sadece seçime yönelik taktik hamle değil' ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına Mete Yarar İBB Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.