CHP'li Altay: Hükümetinize söyleyin terörle insan gibi mücadele etsin!

CHP artık ne dediğini bilmiyor. PKK'nın siyasi kolu HDP'nin savunuculuğuna soyunan CHP Genel Başkan Vekili Engin Altay, 'Hükümetinize söyleyin, terörle insan gibi mücadele etsin. HDP'yi terörize ederek mücadele olmaz' dedi.

Tüm Türkiye'nin hatta kendi seçmenlerinin şaşkın bakışları arasında Atatürk'ün ismini kullanan ve partisinin duvarlarının arkasına gizlenen, fakat adeta bölücü ve terör sempatizanı bir partiye dönüşen CHP'nin geldiği acınası hal, işte böyle kameralara yansıdı. 

CHP Grup Başkan Vekili, Hükümetinize söyleyin teröristlerle insan gibi mücadele etsin. HDP'yle didişmeyi bırakın.' ifadelerini kullandı.

İşte o konuşma:

 

'HÜKÜMETİNİZE SÖYLEYİN...'

'AK Partiye de bir tavsiyem olsun HDP ile didişmeyi bırakın. Hükümetinize söyleyin, terörle adam gibi doğru dürüst mücadele etsin.

İnsan gibi mücadele etsin.

'HDP İLE DİDİŞMEYİN'

Burada HDP'yi terörize ederek falan terörle mücadele olmaz.'

 

HDP, KENDİSİNİ SAVUNAN CHP'LİYİ DUYAMAYACAK KADAR MEŞGULDÜ

O sıralarda, CHP'nin 'didişmeyin' dediği HDP'liler ise İstanbul'daki Olağan Kongre'lerinde PKK marşı okumak ve ant içmekle meşguldü.

 

 

CHP'li Altay: Hükümetinize söyleyin terörle insan gibi mücadele etsin! ile ilgili etiketler Altay terör terörist CHP engin insan gibi mücadele adam gibi hükümetinize skandal genel başkan vekili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.