CHP'li Aksünger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'a destek çıktı

Daha önce "PYD terör örgütü değildir" açıklamasıyla tepkilerin odağı olan CHP'li Erdal Aksünger yeni bir skandala imza attı. Aksünger, bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'ın videosunu paylaştı.

CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretleriyle gündeme gelen boksör Ünsal Arık'ın tepki çeken videosunu sosyal medyada paylaştı.

CHP'li Aksünger, bir karşılaşma sonrasında, "Her yumruk Tayyip’e" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'ın reklamını yaptı.

O videoyu Twitter'dan paylaşan Aksünger, "Avrupa Boks Şampiyonu olan Ünsal Arık maç sonu: “Her yumruk Tayyip’e” mesajını da yayınladı. Aksünger bu paylaşımı ile sosyal medyada tepki gördü.

Erdal Aksünger, daha önce de bir televizyon programında sarf ettiği "PYD terör örgütü değildir" sözleriyle de tepkilerin odağı olmuştu.

 

 

 

CHP'li Aksünger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Ünsal Arık'a destek çıktı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan hakaret erdal aksünger ünsal arık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.