CHP'li 120 vekilin aynı uçağa binecek olması partide endişe yarattı: Kaza olursa CHP'de vekil kalmaz!

CHP'de Kılıçdaroğlu ile 120 CHP'li vekilin aynı uçakla Erzurum'a gidecek olması iddiaya göre parti içinde endişeye neden oldu. Uçağa binecek olan vekillerden biri konuyla ilgili olarak "Büyük şirketlerin sahipleri de aynı uçağa binmez. Kaza olursa CHP'de vekil kalmaz." yorumunda bulundu.

CHP'nin her hafta salı günü TBMM'de yaptığı Grup toplantısı, bu haftadan itibaren ekim ayına kadar değişik illerde yapılacak. İlk toplantı Erzurum'da gerçekleştirilecek.

TOPLU SEYAHAT PARTİ İÇİNDE GERGİNLİĞE NEDEN OLDU

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı 120 vekil yarın Ankara'dan saat 07.40'ta kalkacak olan Erzurum uçağına binecek. Aynı gün saat 20.40 uçağıyla da Ankara'ya dönecek.

Bu toplu halde seyahatin, parti içinde tedirginliğe neden olduğu öne sürüldü.

 

"BÜYÜK ŞİRKETLERİN SAHİPLERİ DE AYNI UÇAĞA BİNMEZ"

Habere göre, Kılıçdaroğlu ile birlikte 120 milletvekilinin aynı uçakta bulunması, partide endişe yarattı. Uçağın kaza geçirmesi halinde CHP'de neredeyse milletvekili kalmayacağını belirten bazı vekiller uygulamalardan da örnek verdi.

Bir milletvekili şunları söyledi:

"Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanları aynı uçağa binmezler. Çünkü, Allah korusun bir kaza-bela halinde Silahlı Kuvvetlerimizin komutansız kalmaması amaçlanır. Büyük şirketlerin sahipleri de aynı uçağa binmez ya farklı uçaklarla ya da karayoluyla yolculuk yaparlar. Hatta aile ve çocuklarıyla aynı araçta bulunmamaya özen gösterirler. Bir kaza halinde hepsi ölmesin, yaralanmasın diye. CHP böyle bir olasılığı düşünmeli ve hepimizi aynı uçakla götürüp getirmemeliydi."

 

 

Erzurum'a toplu olarak gidilmesinin nedenini ise bir milletvekili uçak sayısıyla ilgili yaşanan eksiklikle açıkladı.

CHP'li 120 vekilin aynı uçağa binecek olması partide endişe yarattı: Kaza olursa CHP'de vekil kalmaz! ile ilgili etiketler Erzurum Kemal Kılıçdaroğlu uçak milletvekili TBMM Kılıçdaroğlu vekil toplantı grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.