CHP'li 10 belediye başkanı, Meral Akşener'le görüşecek

Meral Akşener'in dün yaptığı sert açıklamalarla birlikte İYİ Parti'nin 6'lı masadan ayrılmasından sonra Ankara'da önemli bir görüşme yapılacak. CHP'li 10 belediye başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'le bir araya gelecek.

GÜNCELLEME 

CHP GÖRÜŞMEYİ YALANLADI

CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geleceği iddia edildi. CHP Genel Merkezi'nden gelen bilgi notunda, böyle bir ziyaretin planlanmadığı belirtildi.

GÖRÜŞME YAPILACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

CHP'li belediye başkanlarının gün içinde İYİ Parti lideri Akşener'le bir araya geleği iddia edilmişti. Görüşmenin saati henüz belirsiz. Yapılacak görüşmede CHP'li 10 belediye başkanı yer alacak.

İddia'ya göre görüşmeye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu katılacaktı.

Görüşme CHP tarafından yalanlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önermişti.

CHP'li 10 belediye başkanı, Meral Akşener'le görüşecek ile ilgili etiketler Meral Akşener Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.