CHP'den Odatv'ye destek mesajı!

Odatv şehit düşen MİT mensubunun cenazesine ilişkin bilgileri hukuka aykırı olmasına rağmen yayınladı. Bu skandalın ardından Odatv haber müdürü Barış Terkoğlu gözaltına alındı. CHP, tıpkı MİT TIR'ları konusunda savundukları gibi şimdi de skandal MİT haberini yapan Odatv'yi savundu.

Odatv'nin Libya'da şehit düşen 2 MİT mensubundan birinin kimliğini yaptığı skandal haberle deşifre etmesi ve ardından Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun gözaltına alınması sosyal medyada gündem oldu.

 

Terkoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından CHP'li isimler birbiri ardına açıklamalarda bulundu. Barış Terkoğlu'na sahip çıkan CHP'liler, sırların ifşa edilmesini "basın özgürlüğü" diyerek savundu. 

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medyadan şu skandal paylaşımda bulundu;.

 

CHP'den Odatv'ye destek mesajı!

"Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun gözaltına alınması, gazeteciliğin ve halkın haber alma hakkının cezalandırılmasıdır. Gazetecilik bilinmesi istenmeyenleri açığa çıkarmaktır. Bunu yaptığı için bir gazetecinin gözaltına alınması kabul edilemez bu işlem derhal durdurulmalıdır."

ÖZGÜR ÖZEL'E SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Özel'in bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

İşte Özel'in skandal paylaşımına verilen yanıtların bazıları; 

CHP'den Odatv'ye destek mesajı! - Resim : 2

CHP'den Odatv'ye destek mesajı! - Resim : 3

CHP'den Odatv'ye destek mesajı! - Resim : 4

CHP'den Odatv'ye destek mesajı! - Resim : 5

CHP'den Odatv'ye destek mesajı! - Resim : 6

CHP'den Odatv'ye destek mesajı! ile ilgili etiketler CHP OdaTV Oda tv
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.