CHP'den İmam Hatip okullarında okuyanlara 'sapık' diyen Gülşen'e destek

Dini inanç ve düşmanlıklarıyla sık sık gündeme gelen CHP, şimdi de İmam Hatip mezunlarına 'sapık' diyen Gülşen'e sahip çıktı.

İstanbul Yenikapı'da verdiği konser esnasında LGBT bayrağı açan şarkıcı Gülşen yeni bir skandala imza attı. Sahne aldığı mekanda bir kişiyle ilgili "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor." ifadelerini kullanan Gülşen, bu sözleriyle Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

 CHP'DEN DESTEK GECİKMEDİ

İmam Hatip okullarını ve mensuplarını hedef alarak skandal bir yakıştırma yapan Gülşen hakkında soruşturma başlatılırken CHP'den destek gecikmedi. 

CHP'li Canan Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımda, "Kişinin fikri ya da esprisine katılmamakla kişiye saldırmak, tehdit etmek ya da hedef göstermek apayrı şeyler. Yargının bağımsız olduğu demokratik ülkelerde katılmadığınz espriye gülmez, fikre de karşı fikir sunarsınız olur biter. Sanatçı #Gülşen’e yapılanlara bir de bu açıdan bakın" dedi.

CHP'den İmam Hatip okullarında okuyanlara 'sapık' diyen Gülşen'e destek

"BİR DE GÖZALTI KARARI ÇIKARMIŞLAR"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, imam hatip okullarında eğitim görenler için 'sapık' ifadesini kullanan Gülşen'e destek paylaşımı yaptı.

CHP'den İmam Hatip okullarında okuyanlara 'sapık' diyen Gülşen'e destek - Resim : 2

Özkoç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hakaret edene dava açarsın yargı kararını verir, Şarkıcı Gülşen'e bir de gözaltı kararı çıkarmışlar.

Katiller, teröristler, uyuşturucu kaçakçıları dışarıda geziyor ya da ülkeden kaçırılıyor, hakarete jet gözaltı. Adaletiniz batsın"

CHP'den İmam Hatip okullarında okuyanlara 'sapık' diyen Gülşen'e destek ile ilgili etiketler Gülşen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç CHP'li Canan Kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.