CHP'den ilginç çıkış! Evlerde maske dağıtımı bile rahatsız etti

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, toplu ulaşım, market ve pazarlarda maske takılması zorunlu olmuştu. Bunun ardından harekete geçen hükümet, PTT aracılığıyla evlere ücretsiz maske gönderileceğini duyurdu. CHP'li Gaye Usluer ise bu duruma karşı çıktı.

İçişleri Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile birlikte, pazar ve market gibi sosyal alanlarda maske takmak zorunlu hale getirilmişti.

Halkın maskeye daha kolay ulaşması için çalışan Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT'nin yapmasına karar verdi.

Bu kararla birlikte PTT, ücretsiz maskeleri almak isteyen vatandaşlar için bir web sayfası açtı, sayfadaki formun doldurulmasıyla birlikte maskeler evlere teslim edilecek.

CHP'den ilginç çıkış! Evlerde maske dağıtımı bile rahatsız etti

CHP'Yİ RAHATSIZ ETTİ

Bu sistematik bir şekilde ilerleyecek ve halkın kolaylığı için uygulanacak olan uygulama CHP'li Gaye Usluer'i rahatsız etti.

"ZOR VE DOLAMBAÇLI"

Usluer, maskelerin evlere teslim edilecek olmasından memnuniyetsizliğini dile getirerek bu durumu "zor ve dolambaçlı" olarak niteledi.

CHP'den ilginç çıkış! Evlerde maske dağıtımı bile rahatsız etti - Resim : 2

Yeni Şafak

CHP'den ilginç çıkış! Evlerde maske dağıtımı bile rahatsız etti ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı CHP PTT maske Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı dağıtım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.