CHP'den hükümete aşı tavsiyesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Burada yaptığı konuşmada, normalleşme sürecini değerlendiren Kılıçdaroğlu, hükümete aşı çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Normalleşme başladı ama birkaç noktada iktidarın dikkatini çekmek de bizim görevimiz. İş yerlerini açtınız, iş yeri sahibi ve orada çalışanların aşı olması lazım. Bu olduğu takdirde daha sağlıklı bir süreç işlemiş olur." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Normalleşme sürecine değinen Kılıçdaroğlu, iş yeri sahiplerinin ve çalışanlarının aşılanması gerektiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Normalleşme başladı. Açıldı ama, birkaç noktada iktidarın dikkatini çekmek de bizim görevimiz. İş yerlerini açtınız, iş yeri sahibi ve orada çalışanların aşı olması lazım. Bu olduğu takdirde daha sağlıklı bir süreç işlemiş olur. İcra daireleri bir süre bırakın arkadaşlar ya, adam bir nefes alsın. Zaten parası olsa krallar gibi yaşayacak, parası yok. Bırakın gelir elde etsin. Esnaf bir nefes alsın."

'ÇAY İTHALATINI YASAKLAYACAĞIZ'

Çay üreticilerinin sıkıntılarını kürsüye taşıyan CHP lideri, "Çay, Rize ve Artvin için stratejik ürün. Karadeniz için de fındık stratejik ürün. Bölge halkının gelir düzeyinin yükselmesinin en önemli gerekçesi bu ürüne verilecek olan hakkı olan taban fiyatının verilmesidir. Çay üreticileri isyan etti verilen fiyat düşüktür diye. Fiyatı yükseltin dediler. Polisler ellerinde coplarla müdahale ettiler. Rizeli ve Artvinli kardeşlerim çay konusunda yıllarca isyan ediyorsunuz. Oy verdiğiniz AK Parti, yıllardır Türkiye'ye çay ithal ediyor. Biz çay ithalatını yasaklayacağız. Kaçak çayı da meydanda yakacağız" dedi.

CHP'den hükümete aşı tavsiyesi ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu esnaf normalleşme korona aşısı chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.