CHP'den beklenen hareket! Canan Kaftancıoğlu, Fincancı'nın evinden çıkan mermileri böyle savundu

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, TSK'ya attığı iftira sonrasında gözaltına alınmıştı. Fincancı'nın evinden kalaşnikof mermisi ve örgütsel el kitabı çıkmıştı. CHP'li Canan Kaftancıoğlu ise o mermileri böyle savundu.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 'kimyasal silah' kullandığını öne sürerek teröristlere arka çıkmıştı. Hakkında soruşturma başlatılan Fincancı bugün İstanbul'da gözaltına alındı. Fincancı'nın evinden kalaşnikof mermisi ve örgütsel el kitabı çıkmıştı.

 

Geçtiğimiz günlerde "Öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Şebnem Hocayı susturamayacaksınız" sözleriyle Fincancı'ya destek veren CHP'li Canan Kaftancıoğlu, skandal çıkışlarına bir yenisini ekledi.


MERMİLER 'EMNİYETİN İYİLİĞİ' İÇİNMİŞ!

Emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonun görüntülerini alıntılayan Kaftancıoğlu, bulunan mermilerin 'emniyet güçlerinin iyiliği için' orada bulunduğunu belirtip, "Sevgili emniyet mensupları bir Adli Tıpçının evinde, iş yerinde arama yaparsanız eğer ayı haricinde (adli olaya karışmışsa o da olabilir) Adli tıpçının evinde kemik, başkasına ait kıl, tüy, kesici-delici alet ve ateşli silah materyalleriyle karşılaşabilirsiniz. Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz içindir." dedi.

CHP'den beklenen hareket! Canan Kaftancıoğlu, Fincancı'nın evinden çıkan mermileri böyle savundu

CHP'den beklenen hareket! Canan Kaftancıoğlu, Fincancı'nın evinden çıkan mermileri böyle savundu ile ilgili etiketler Şebnem Korur Fincancı HDP PKK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.