CHP'deki değişim sonrası Akşener'den ittifak mesajı: Herkese selamlar gitti biz hariç! Bundan sonra pek bir zor...

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, CHP'deki genel başkan değişimine dair ilk yorumunu yaptı. "Bizi oyunbozanlıkla, hainlikle suçlayanlar hafta sonu itibarıyla birer birer değişim havarisi oluverdiler" diyen Akşener, Kılıçdaroğlu ve Özel'in Osman Kavala ile Selahattin Demirtaş'a selam göndermesine tepki gösterdi. Akşener, "Herkese selam gitti, biz hariç. Bundan sonra yan yana gelmek pek bir zor." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM'deki grup toplantısında CHP'deki değişime ilişkin açıklamalarda bulundu. 

CHP'DEKİ DEĞİŞİME İLK YORUM

Sözlerimiz kimisine karın ağrısı yaptı. Bazıları bizi kendine düşman gördü. Ne ilginçtir ki 2023 seçimlerinde Türkiye'yi değiştirmek için gösterdiğimiz çaba karşısında bizi oyunbozanlıkla, hainlikle suçlayanlar hafta sonu itibarıyla birer birer değişim havarisi oluverdiler. Hem Saraçhane'de hem ayın 3'ünde hakkımda söylenmeyen kalmadı, söyleyenlerin tamamı havari bugün. Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktık diye bize demediklerini bırakmayanlar hafta sonu itibarıyla yeni genel başkan sayın Özgür Özel'in en büyük fanları oldu. Ben vatan haini, her şeyi bozan, 5'li çete tarafından satın alınmış... Bizatihi sayın cumhurbaşkanının emriyle ıcığım cıcığım kontrol edilmiş, meşhur FETÖ dosyası yeni kapanmış... Hepsi sayın Kılıçdaroğlu'na en ağır hakaretleri ettiler utanmadan. 'Niye aday oldun, kaybettin' diye hakaret ettiler. Hani size göre yüzde 60'la kazanıyordu, kola kutusu koysaydınız kazanıyordu. Bir güldüm, bir güldüm... Sonra şükür namazı kıldım, bu sıra çok şükür namazı kılıyorum.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'HANÇER' ÇIKIŞI: KİMSEYİ SIRTINDAN VURMADIM

Eğer o hançer bensem, ben bugüne kadar kimsenin arkasından hançeri arkasından vurmadım. Ben herkesi hak ettiği ya gibi ya şurasından ya şurasından saplarım! Arkadan katiyen işim yoktur çünkü ben gücün getirdiği kul hakkından çok korkarım. Ha benim sırtımda da bıçak vardır, hançer vardır demiyorum. Gereğini yapmıyorsan ha bire hançerlenirsin. Ölümüne bir şey isteyip çevreyi görmüyorsan elbette hançerlenirsin. O hançerlerin sahiplerini sonra karşında bulursun. Asıl mesele şu; ben olmadığıma göre hançerler kimin?

CHP İLE İTTİFAK MESAJI: BUNDAN SONRA PEK BİR ZOR

Yan yana gelmenin bundan sonra pek bir zor olduğunun işaretidir. Çok merak ediyorum o cumhurbaşkanlığı döneminde kendini kallavi Türk milliyetçisi olarak tarif edip beni parça pinçik eden bazı muhteremlerin bu herkesin birbirine selamlar gönderildiği, eller sallandığı bir kongreden sonra nasıl olacak bilmiyorum. Milliyetçilik mi terk edilecek, hem milliyetçi ola ola hem selam gönderile gönderile o masada nasıl yer alınacak, çok sıkı takip edeceğiz.
Bizim için değişen bir şey yok. Biz çiçeği burnunda değişim şampiyonlarının bugün kurabildikleri cümleleri bundan 8 ay önce kendilerine kurmuştuk. Kendimizi, partimizi düşünerek değil Türk milletinin makus talihini değiştirmek için kurmuştuk. O gün bize duvar örenlerin bugün bize anlattıkları bu saatten sonra bizi ilgilendirmez. Milletimizden başka kimsenin teveccühü bizim umurumuzda değil. Biz her şeyi hamd olsun yeterince gördük. İlle de ben diyenleri gördük, finish çizgisine kadar gelip geriye koşanları da gördük. Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız! Siz isteseniz bile ben olmam.

CHP'deki değişim sonrası Akşener'den ittifak mesajı: Herkese selamlar gitti biz hariç! Bundan sonra pek bir zor... ile ilgili etiketler Meral Akşener CHP Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.