CHP’de yeni kriz çıktı! Kılıçdaroğlu’nun tweet isteği de havada kaldı!

Ankara kulisleri CHP’de yaşanan yeni kriz iddiaları ile çalkalanıyor. Seçimlerden sonra CHP Genel Başkanlığı tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekilleri ve belediye başkanlarının, "Kılıçdaroğlu ile devam. Liderimizin yanındayız.” şeklinde tweet atılmasını istediği ancak bunun havada kaldığı öne sürüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinin ardından CHP’de başlayan iç çekişme ve liderlik tartışmaları sürüyor.

SEÇİMLERİ KAYBEDEN KILIÇDAROĞLU “BU RA DA YIM!” DİYEREK CEVAP VERDİ!

14 Mayıs milletvekilliği ve 28 Mayıs 2.Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası CHP’de başlayan tartışmaların devam ettiği anlaşıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanı olduğu CHP, milletvekilliği seçimlerinde Meclis’de istediği koltuk sayısını elde edememişti.Yine Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimini bir kez daha Erdoğan’a karşı kaybetmişti.Her iki seçim sonrası CHP’de Kılıçdaroğlu’nun liderliği tartışılmaya başlanmıştı.
Bu tartışmalar üzerine Kılıçdaroğlu, iki seçim sonrası yaptığı açıklamalarda,”Bu ra da yım.” diyerek,genel başkanlık adaylarına gözdağı vermişti.

KILIÇDAROĞLU DESTEK GÖRÜNTÜSÜ İSTEMİŞTİ!

Ankara'da seçimlerin ardından 14 Mayıs öncesi olduğu gibi bir yanına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu diğer yanına da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı alarak almak istemişti. Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’ndeki bu planına göre diğer belediye başkanları da katılacak ve medya da kendisine destek görüntüsü verilecekti. Ancak Kılıçdaroğlu’nun bu isteğine Ekrem İmamoğlu’nun Ankara’ya gitmeyerek olumsuz yanıt verdiği, bu nedenle de bu açıklamanın yapılamadığı ifade edilmişti.

KILIÇDAROĞLU TWEET ATILMASINI İSTEDİ!

SüperHaber’in Ankara kulislerinden elde ettiği bilgilere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni MYK öncesi yakın kurmaylarına talimat vererek başta milletvekilleri olmak üzere tüm belediye başkanlarının,”Kılıçdaroğlu ile devam.Liderimizin yanındayız.” şeklinde tweet atılmasını istedi. Kılıçdaroğlu’nun bu talimatı koşa sürede tüm milletvekilleri ve belediye başkanlarına iletildi.


ÇAĞRI HAVADA KALDI İDDİASI!


Yine Ankara’da konuşulan iddialara göre Kılıçdaroğlu’nun bu isteğinin,
aradan geçen süre içinde tam olarak yerine getirilmediği ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun tweet atılması isteğinin gecikmesi ve yerine getirilmeyecek havada kalması karşısında çok sinirlendiği ve bunun sorumlusu olarak İmamoğlu olarak işaret ettiği öğrenildi.

CHP’de yeni kriz çıktı! Kılıçdaroğlu’nun tweet isteği de havada kaldı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.