CHP'de torpil rüzgarı! Zeybek'in yeğeni Sarıyer Belediyesi'ne atandı

CHP'li yeni başkanlar eş, dost ve akrabalara koltuk dağıtmaya devam ediyor. Sarıyer Belediyesi'nde yeni başkan Mustafa Oktay Aksu, Mali Hizmetler Müdürlüğüne CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek'in yeğeni Meltem Sarıoğlu'nu atadı.

Torpil furyasının hakim olduğu CHP'li belediyelerde makamlar, akrabalar ve liyakatsiz isimlere dağıtılmaya devam ediyor. CHP'nin kazandığı il ve ilçelerdeki atamalar büyük tepki çekti.

 SARIYER BELEDİYESİ'NDE TORPİL ATAMASI

Bir skandal atama kararı da Sarıyer Belediyesi'nden geldi. CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Başkan Yardımcılığına getirdiği Hüseyin Coşkun'un eşi Filiz Coşkun'u Kültür İşleri Müdürü olarak görevlendirdi.

GÖKAN ZEYBEK'İN YEĞENİ MELTEM SARIOĞLU ATANDI

Bununla da yetinmeyen Sarıyer'in CHP'li belediye başkanı Mali Hizmetler Müdürlüğüne CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek'in yeğeni Meltem Sarıoğlu'nu atadı. Oktay Aksu'nun Belediye Başkanı olmasında Gökan Zeybek'in etkisinin olduğu bilinirken, Sarıyer Belediyesi'nde boşalan Özel Kalem Müdürlüğü'ne Gökan Zeybek'in danışmanı olan Armağan Büyükkarakaş'ın getirileceği iddia edildi.

CHP'de torpil rüzgarı! Zeybek'in yeğeni Sarıyer Belediyesi'ne atandı ile ilgili etiketler CHP
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.