CHP'de tansiyon yükselten Behzat Ç. krizi: Parti sözcüsü 'Erdal Beşikçioğlu adaylaşmıştır' diyerek duyurdu!

CHP'de aday krizi yaşanırken  Etimesgut'tan aday gösterilen Erdal Beşikçioğlu'nun Mansur Yavaş tarafından istenilmediği iddialarına parti sözcüsü Deniz Yücel'den açıklama geldi.

CHP'de yerel seçimde yarışacak adayların belirlendiği Parti Meclisi (PM) toplantısında gergin anlar yaşandı.

Ankara Etimesgut'tan aday gösterilen Erdal Beşikçioğlu'nun Mansur Yavaş tarafından istenilmediği iddialarına parti sözcüsü Deniz Yücel'den açıklama geldi.

 

"ERDAL BEŞİKÇİOĞLU ADAYLAŞMIŞTIR, HERHANGİ BİR KRİZ SÖZKONUSU DEĞİL"

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Ankara Etimesgut Belediye Başkan adaylığı için sanatçı Erdal Beşikçioğlu’nun aday olmasıyla ilgili sorulan soruya şu yanıtı verdi:

"Erdal Beşikçioğlu adaylaşmıştır, doğrudur. Herhangi bir kriz sözkonusu değildir. Birçok ilçemizde birden fazla aday adayı olmuşlardır. Ama bugün belirlenen 243 adayımız ve geçmişte PM toplantılarında belirlediğimiz adaylarımız, MYK’mızın, PM'mizin süzgecinden geçerek örgütlerimizin görüşleri alınarak, örgütlerde görevlendirilen, illerde ve ilçelerde, seçim çevrelerinde görevlendirilen heyetlerin yaptıkları inceleme, saha çalışmaları, kamuoyu yoklamaları sonucunda belirlenmiş ve PM kararıyla adaylaşmış arkadaşlarımızdır. Dolayısıyla herhangi bir kriz söz konusu değil ama başka adaylar farklı iddialar ortaya koymuş olabilirler. Neticede bu görev bir kişiye tevdi ediliyor. Ve PM’miz kararıyla Erdal Beşikçioğlu adaylığa uygun görülmüştür."

CHP'de tansiyon yükselten Behzat Ç. krizi: Parti sözcüsü 'Erdal Beşikçioğlu adaylaşmıştır' diyerek duyurdu! ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu CHP Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.