CHP'de Selin Sayek Böke sürprizi! Kaftancıoğlu ve Salıcı'nın etkisini kırmak için mi?

CHP'de yeni Parti Meclisi açıklandı. Partinin 37'nci Genel Kurulu'nda kesinleşen Kılıçdaroğlu'nun yeni A takımındaki isimler arasında Selin Sayek Böke'nin Parti Genel Sekreterliği'ne getirilmesi dikkat çekti.

CHP Kurultayı'nda Canan Kaftancıoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı'nın parti içi seçimlere el atması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepkisini çekmişti. CHP Kulislerine göre Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı'nın etkisinden rahatsız oldu ve Selin Sayek Böke'yi Parti Genel Sekreterliği'ne getirerek parti içinde denge kurmayı düşündü.

CHP'de 18 olan MYK üye sayısı 16'ya düşürüldü. Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz'e yleni görev verilmedi. Selin Sayek Böke, Ali Öztunç, Yüksel Taşkın ve Ahmet Akın MYK'ya giren dört yeni isim oldu.

 

Öte yandan CHP'de kurultay tartışmalarını 'delegelerin iradesi tecelli eder' diye yorumlayan Kılıçdaroğlu'nun tartışmalarıngeride kalmasını istediği ve 'polemik istemiyorum' mesajı verdiği gelen bilgilerin arasında.

 

CHP'de Selin Sayek Böke sürprizi! Kaftancıoğlu ve Salıcı'nın etkisini kırmak için mi? ile ilgili etiketler CHP MYK Canan Kaftancıoğlu selin sayek böke a takımı Oğuz Kaan Salıcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.