CHP'de Sadullah Ergin krizi! Ankara Milletvekili adayı oldu

Deva Partili Sadullah Ergin'in daha önce Hatay'da CHP'den 1. sıradan milletvekili adayı yapılması bekleniyordu. Fakat gelen tepkiler sonrası bir değişiklik yapıldı ve Ergin'in Ankara 1’inci bölge 4’üncü sıradan listeye girmesine karar verildi.

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden girecek olan Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti gibi partilerin ortaya çıkardığı liste krizi büyüyor. Gelecek Partisi Kurucularından eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin nedeniyle başlayan tartışmalarlarda bir son dakika gelişmesi yaşandı.

SADULLAH ERGİN, ANKARA'YA KAYDIRILDI

Haber7'nin haberine göre, Sadullah Ergin’in CHP Hatay milletvekili listesinin 1’inci sırasından aday gösterilmesi büyük tepki çekti. Ali Babacan'ın Ergin isminde çok ısrar etmesi nedeniyle başka bir formül geliştirildi ve Sadullah Ergin’in Ankara'ya kaydırıldı.

CHP'de Sadullah Ergin krizi! Ankara Milletvekili adayı oldu

Ergenekon ve Balyoz gibi davalardaki tutumuyla bilinen Sadullah Ergin’in, CHP’nin Ankara listesine kaydırıldığı saptandı.

Deva Parti’li Sadullah Ergin’e CHP Ankara 1’inci bölge 4’üncü sıradan yer açıldığı belirtiliyor.

14 Mayıs genel seçimlerinde Sadullah Ergin, CHP’nin Ankara milletvekili adayı olarak seçmen karşısına çıkacak. Bu karara seçmen nasıl tepki verecek merak konusu.

CHP'de Sadullah Ergin krizi! Ankara Milletvekili adayı oldu ile ilgili etiketler Deva Partisi CHP Ankara milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.