CHP'de örtülü gündem Muharrem İnce

CHP Parti Meclisi 8 Eylül Salı günü Ankara’da genel merkezde toplanıyor. Gündemde dış politika gelişmeleri ve siyasi sonuçlarının değerlendirilmesi, Covid-19 ve İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi'ne dair değerlendirmeler görünse de gerçek gündem maddesinin,Muharrem İnce’nin ihracı olduğu ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ana Muhalefet Partisi CHP’de Muharrem İnce’nin başlattığı hareket sonrası ilk toplantı gerçekleştirilecek.

MUHARREM İNCE SİVAS’TAN YOLA ÇIKTI

Eski CHP Yalova milletvekili ve partinin 2018'deki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bin Günde Memleket Hareketi"ni, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki en önemli kilometre taşlarından Sivas Kongresi'nin 101. yılında Sivas'tan yola çıkarak başlatmıştı.

CHP ÖRTÜLÜ GÜNDEM İLE TOPLANIYOR

CHP Parti Meclisi (PM) 8 Eylül Salı günü saat 12:00’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. PM’nin gündeminde ise dış politika gelişmeleri ve siyasi sonuçlarının değerlendirilmesi, Covid-19 ve İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi çalışmalarına dair değerlendirmeler olacak.

MUHARREM İNCE’NİN İHRACININ KONUŞULACAĞI İDDİA EDİLİYOR!

SuperHaber’in CHP’li güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, gerçek gündem maddesinin Muharrem İnce’nin ihracı olduğu ifade edildi. Parti içinde başlayan muhalif hareketlerin medyaya sızmasını istemeyen CHP’nin, suni gündem maddeleri ile toplantı yapacağı iddia edildi.

Yine alınan bilgilere göre,toplantının gizli gündemi olan Muharrem İnce’nin başlattığı hareket karşısında CHP olarak nasıl bir tutum izleneceği, ihraç edilmesi ya da edilememesi durumunda nasıl gelişmeler yaşanabileceğinin konuşulacağı ifade edildi.

İŞTE PM ÜYELERİNE GÖNDERİLEN MESAJ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu imzası ile üyelere yollanan mesajda şöyle denildi.

''Sayın Parti Meclis Üyesi

Parti Meclisimiz 08 Eylül 2020 Salı günü, saat:12:00’de Ankara’da Parti Genel Merkezi’nde, aşağıdaki gündem öafdelerini görüşmek üzere toplanacaktır.Bilgi ve gereğini rica ederim. Kemal Kılıçdaroğlu/Genel Başkanı

Gündem
1-Genel Başkanın sunuşu
2-Dış politika gelişmeleri ve siyasi sonuçlarının değerlendirilmesi.
3-COVİD19 Pandemisi,sağlık,ekonomi ve siyaset etkilerinin değerlendirilmesi.
4-İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi siyasi çalışmalatıns dair değerlendirmeler.
5-Dilek ve öneriler''

CHP'de örtülü gündem Muharrem İnce

CHP'de örtülü gündem Muharrem İnce ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu parti meclisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.