CHP'de İstanbul için Eren Erdem iddiası!

CHP'de İstanbul'da İBB Başkanı İmamoglu ile İl Başkanı Kaftancıoğlu arasındaki gerilim devam ederken sürpriz bir isim ortaya çıktı. Kaftancıoğlu'nu istemeyen İmamoğlu'nun Eren Erdem'i İstanbul il başkanı yapmak için çalıştığı iddia edildi.

CHP kulislerinde İstanbul il başkanlığı için Eren Erdem'in ismi konuşuluyor. Bir süre önce cezaevinden çıkan Erdem'in CHP İstanbul İl Başkanlığına aday olacağı ve İmamoğlu'ndan da destek aldığı konuşuluyor. Erdem cezaevi çıkışında, "Partimin bana vereceği her görevi yaparım ama gidip de ‘başkanlık istiyorum’ demem. Partim bana ne vazife verir ne uygun görürse ben o vazifeyi yapmakla yükümlüyüm” ifadelerini kullanmıştı.

Eren Erdem’in bu açıklamaları Ekrem İmamoğlu ile Canan Kaftancıoğlu arasında yaşanan tartışmanın ardından gelmesi, CHP kulislerinde "İstanbul İl Başkanlığı için Erdem'in ismi düşünülüyor" iddialarına neden oldu.

Eğer bu gerçekleşirse İmamoğlu kendisini başkan yapan en önemli isimlerin başında gelen Canan Kaftancıoğlu'nu ilk fırsatta satmış olacak.

CHP'de İstanbul için Eren Erdem iddiası!

CHP'de İstanbul için Eren Erdem iddiası! ile ilgili etiketler İstanbul CHP Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu Eren Erdem iddia il başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.