CHP'de imzalarını geri çeken delegeler kimler?

CHP'de imza ve kurultay tartışmaları sürerken, imza verdikten sonra imzalarını geri çeken delegelerlistesinin ortaya çıktığı iddia edildi. CHP'de imzalarını geri çeken delegeler kimler? Ayrıntılar haberimizde...

CHP'de kurultay ve yeterli imza tartışmalarının sürdüğü bu dönemde, en çok merak edilen sorulardan biri de imza verdikten sonra geri çeken delegelerin kimliğiydi. CHP'de imzalarını geri çeken delegeler kimler? Merak edilen isimler ve ayrıntılı bilgileri biraraya getirdik.

CHP'de imzalarını geri çeken delegeler kimler?

CHP'DE İMZALARINI GERİ ÇEKEN DELEGELER KİMLER?
CHP'de yeterli imza ve kurultay tartışmaları sürüyor. Çağrı Heyeti 630 imza teslim edildiğini e kurultayın derhal yapılması gerektiğini söylüyor. Parti yönetimi ise 569 imzanın geçerli olduğu, bazı delegelerin sonradan imzalarını çektiğini belirtiyor.

Kurultay ve yeterli imza tartışmaları sürerken en çok merak edilen sorulardan biri de imza verdikten sonra geri çeken delegeler kimler olduğu.

SuperHaber aralarında Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın da aralarında bulunduğu 31 isme ulaştı.

İşte imzalarını geri çeken o 31 isim...

CHP'de imzalarını geri çeken delegeler kimler? - Resim : 2

 NE OLMUŞTU?

CHP Genel Merkezi muhaliflerce kurultay delegesi salt çoğunluk sayısı 622'ye ulaşılamadığını, noter onaylı geçerli 569 imza bulunduğunu ve bazı delegelerin imzalarını geri çektiği açıklamıştı. Bu karara karşılık İnce ekibi, " Atatürk'ün partisini AK Parti yargısında tartıştırmayacağız" açıklaması nedeniyle Kılıçdaroğlu'nu olağanüstü kurultayı düzenlemeye ikna etmek üzere arayış içerisine girmişti. Gözler CHP'de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Genel Seçimler sonuçları itibariyle artan parti yönetimi değişikliği taleplerine yerel seçimler öncesinde yanıt verilip verilmeyeceğine çevrilmişti.

CHP'de imzalarını geri çeken delegeler kimler? ile ilgili etiketler CHP Kurultay imzasını geri çeken delegeler kim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.