CHP'de ilk Muharrem İnce istifası geldi

CHP'de istifa şoku. Antalya'nın İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılmak amacıyla CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Belediyedeki görevinin başında olduğunu belirten Başkan Küçükkuru, İbradı ve Türkiye için tüm gücüyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağını belirterek CHP'den istifa eden ilk isim İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru oldu. 

"Türkiye ve İbradı'ya hizmet için görevimin başındayım" diyen Küçükkuru, parti ayrımı yapmadan her kesimi kucakladığını ve hizmete odaklandığını belirttiği yazılı açıklamada şunları söyledi: 

"Nüfus ve ekonomik olarak tükenme noktasına gelmiş ilçemizde önce istihdamı artırdık, tanıtımla bir dönüşüm yaşattık. Ücretsiz taşıma yaptık. Onlarca dönüm arazilerimizin bir karışını bile satmadan kendi imkanlarımızla ve kurduğumuz işletmelerimizle bütçemizi yerinde kullanarak borçsuz, kasasında parası olan tertemiz bir kurum haline geldik." 

Seçim döneminde her kesimden oy aldığını vurgulayan Küçükkuru, CHP'den aday olduğunu ancak ülke hedeflerine Muharrem İnce ile ulaşabileceğini düşündüğü için partisinden istifa ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanlığından istifa etme gibi bir durumun ise söz konusu olmadığını belirten Küçükkuru, "(Başkanlıktan da istifa et) eleştirileri yersiz. Görevimin başındayım. İbradı ve ülkem için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. Mesele memleket meselesidir." diye konuştu...

CHP'de ilk Muharrem İnce istifası geldi ile ilgili etiketler CHP Antalya İbradı Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.