CHP'de iç savaş sürüyor: İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un beğendiği tweet'lere sert tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un Twitter'da beğendiği paylaşımlar olay oldu. Ongun'un Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nu eleştiren tweet'leri beğenmesine, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara milletvekili Deniz Demir'den tepki geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında son günlerde devam eden siyasi çekişme, 'CHP'de iç savaş' söylemlerini alevlendirmeye devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un Twitter üzerinde beğendiği tweet'ler bu tartışmaların son dalgası oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nu eleştiren paylaşımları beğenen Ongun'un bu hareketine partiden tepki gecikmedi.

CHP'de iç savaş sürüyor: İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un beğendiği tweet'lere sert tepki!

DENİZ DEMİR'DEN O BEĞENİLERE TEPKİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun fotoğrafı üzerine "Sizi tarihin en karanlık sayfalarına yazacağız. CHP'yi batıran adamlar olarak tarihe geçeceksiniz." yazılmış tweet'i beğenen Ongun'a tepki gecikmedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara milletvekili Deniz Demir bu duruma sert bir karşılık verdi.

CHP'de iç savaş sürüyor: İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un beğendiği tweet'lere sert tepki! - Resim : 2

"SİYASETE BU KADAR MERAKLIYSA..."

Ongun'un favorilere aldığı paylaşımları Twitter'da bir araya getiren Demir, "Siyasete bu kadar meraklıysa istifa edip siyasete girmelidir. CHP Genel Başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum." ifadelerini kullandı.

CHP'de iç savaş sürüyor: İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un beğendiği tweet'lere sert tepki! ile ilgili etiketler Murat Ongun Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Twitter Bülent Kuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.