CHP'de Emir Sarıgül depremi! O görüntüler sonrası Kılıçdaroğlu'na büyük tepki...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 38. Olağan Genel Kurulunun yapıldığı salona sloganlar eşliğinde girdi. Fakat Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona Emir Sarıgül ile birlikte gelmesi parti içerisinde büyük depreme yol açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP'de yeni genel başkanın seçileceği kurultayın yapılacağı salona Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le birlikte gelmesi hem CHP seçmeninde hem de parti içerisinde tepkilere sebep oldu.

CHP'de herhangi bir görevi bulunmayan Emir Sarıgül'ün, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Asıl değişimi kurultaydan sonra göreceksiniz' sözleri sonrası parti içerisinde bir görev alacağı yorumlarına neden oldu.

CHP'liler Emir Sarıgül geçtiğimiz dönem Şişli Belediye başkanı Hayri İnönü’ye ve İnönü ailesine karşı saygısızlık yaptığı gerekçesiyle duruma büyük tepki gösterdi.

Ayrıca Emir Sarıgükl'ün hakkında onlarca olumsuz iddia olan bir kişi olması da bu görüntünü büyük bir depreme yol açmasına sebep oldu.

CHP'de Emir Sarıgül depremi! O görüntüler sonrası Kılıçdaroğlu'na büyük tepki... ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.