CHP'de el hareketi krizi! Gençlik kolları yöneticisi istifa etti

Kocaeli’de CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Ozan Uğur Savaş sosyal medya hesabından, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a yönelik hakaret içeren sözler sarf edip, el hareketi yaptı. Bir gün sonra özür paylaşımı yapan Savaş, CHP Gençlik Kolları'ndaki görevinden istifa etti.

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları yöneticisi avukat Ozan Uğur Savaş, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden el hareketi yaptığı bir fotoğrafını paylaştı ve CHP Başiskele İlçe Başkanı Avukat Anıl Acurman’a yönelik hakaretlerde bulundu.

Bugün aynı hesaptan özür dileyen bir paylaşım yapan Savaş, “Dün gece sosyal medyadaki anlamsız paylaşımımdan dolayı çok üzgünüm. Bir yanlış anlamadan kaynaklanan durumdan ötürü Av. Anıl Acurman'la ilgili yaptığım bu paylaşım nedeniyle kendisinden ve Acurman ailesinden özür diliyorum. Bu durum kendi kişisel sorunlarımdan kaynaklanmış olup partimiz ile hiçbir ilgisi yoktur. Bu üzücü olayın partimize zarar vermemesi için CHP Gençlik Kolları'ndaki görevimden istifa ediyorum" sözleri ile istifa ettiğini açıkladı.

CHP'de el hareketi krizi! Gençlik kolları yöneticisi istifa etti

ACURMAN'DAN YANIT

Hakaret ve el hareketinin hedefi olan CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman ise, kendisine ait sosyal medya hesabından cevap verdi. Ozan Uğur Savaş'ın özür paylaşımını kendi hesabı üzerinden yeniden paylaşan Acurman, paylaşımın üzerine, "Tüm genç kardeşlerim gibi Ozan kardeşimi de hoşgörüyle karşıladım, sessizce kendisinden bir özür bekledim. Gelen özrünü her şeyi bir kenara bırakıp bir abi şefkatiyle kabul ediyorum. Herkes hata eder, hata edenlerin en iyileri özür dilemeyi bilenlerdir" dnotunu düştü.

DHA

CHP'de el hareketi krizi! Gençlik kolları yöneticisi istifa etti ile ilgili etiketler CHP kocaeli il teşkilatı gençlik kolları Ozan Uğur Savaş Anıl Acurman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.