CHP'de adaylığı kesinleşen tek isim!

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, parti merkezinde milletvekili adaylıklarının belirlenmesi hakkında bilgi verdi. Tezcan, "Şu anda partide adaylığı kesin olan tek isim Gürsel Erol" dedi.

CHP'de milletvekili adaylıklarının belirlenmesi hakkında bilgi veren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "21 Mayıs'ta YSK'ye listekleri vermemiz gerekiyor. 24 Mayıs'ta da aday tanıtımı yapacağız." dedi. 

CHP'de adaylığı kesinleşen tek isim!

Bülent Tezcan

Şu ana kadar önemli ölçüde yol alındığını ifade eden Tezcan, "Ama adaylar henüz belirlenmiş değil. Bir tane aday söylüyorum. Genel Başkanımız şu anki Tunceli milletvekilimiz Gürsel Erol'u Elazığ'dan görevlendirdi. Yeri belli olan tek milletvekili adayımız Gürsel Erol'dur. Belki o da şimdi duydu. Bugünden itibaren gitsin Elazığ'da çalışmaya başlasın. Özellikle 1 Kasım'a giderken ön seçimle belirlenen tek milletvekilimiz Gürsel Erol'du, bu dönemde de Elazığ'da ona görev düşüyor. Genel Başkan iradesiyle görevlendirilen adayımız Gürsel Erol'dur" dedi.

CHP'de adaylığı kesinleşen tek isim! - Resim : 2

Gürsel Erol

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNE YAKIŞIR"

Tezcan, "Kemal Bey'in nereden aday olacağı belli oldu mu?" sorusuna ise "Sayın Genel Başkanımız Türkiye'nin her yerinme yakışır. Kendisi karar verecek" diye yanıtladı.

CHP AYM'YE GİDECEK

Bülent Tezcan, Bakanlar Kurulu'na KHK çıkarma yetkisi veren düzenlemenin iptali için Pazartesi günü Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını açıkladı.

CHP'de adaylığı kesinleşen tek isim! ile ilgili etiketler CHP bülent tezcan milletvekili aday adaylığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.