CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl: 35 yıldır hiçbir şey yapmıyoruz ama halk memnun...

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, katıldığı bir televizyon programında partisinin yönetim zihniyeti ve halka bakış açısına ilişkin itiraf niteliğinde sözler sarf etti. Nezih Anıl, 35 yıldır aynı şeyleri vizyon olarak açıkladıklarını ancak hiçbirini yapmadıklarını dile getirdi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi partiler vizyon projelerini halka arz ederken, CHP'li il başkan yardımcısından partisinin vatandaşa yaklaşımını ve projelere ilişkin vaatlerini özetler nitelikte açıklamalar geldi.

"HALK BUNDAN MEMNUN"

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, yerel bir televizyonda partisinin vizyon projelerine ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Sunucunun neden 35 yıldır aynı vizyonu projelerine eklediklerini sorması üzerine Nezih Anıl, halkın bundan memnun olduğunu dile getirdi.

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl: 35 yıldır hiçbir şey yapmıyoruz ama halk memnun...

"VİZYON OLARAK KOYUYORUZ AMA HİÇBİRİNİ YAPMIYORUZ"

Partisinin yönetim zihniyetini açık eden Anıl, "35 yıldır aynı şeyleri vizyon olarak kataloğa koyuyoruz. Ama hiçbirini yapmıyoruz. Halk memnun." ifadelerini kullandı.

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl: 35 yıldır hiçbir şey yapmıyoruz ama halk memnun... ile ilgili etiketler CHP Zonguldak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.